Kada?

petak 9. prosinca 2022. godine

 

Gdje?

kongresna dvorana Arene Varaždin, Šetalište F. Tuđmana 1, Varaždin

 

O čemu razgovaramo?

Početak 21.stoljeća, kako u Republici Hrvatskoj, tako i u svijetu, donio je mnoge promjene u svim sferama društvenog, pa i privatnog života. Sve veća izraženost globalizacije, informatizacije, ekspanzije materijalističkih vrijednosti u društvu, nedavna pandemija COVID-19 virusa, ratno stanje u Ukrajini, inflacija i gospodarska kriza, samo su neke od njih. Navedene promjene svakako su imale utjecaj na mnogobrojna ljudska ponašanja, pa tako i na učestalost ovisnosti. Uz ovisnost o alkoholu i drugim opojnim sredstvima, sve je učestalija pojava tzv. modernih ovisnosti – kockanje, internet, gaming disorder i sl. U mjesecu borbe protiv ovisnosti organiziramo znanstveno-stručni skup na kojem ćete imati prilike čuti izlaganja uvaženih stručnjaka koji se aktivno i dugi niz godina bave ovim temama, te su u neposrednom radu  s ovisnicima i njihovim obiteljima, a s naglaskom na tzv. moderne ovisnosti. Planirano trajanje programa je od 8:00 do 16:00 sati.

 

Program možete preuzeti ovdje

 

Registracija sudionika i kotizacija

Sudionici se mogu prijaviti putem obrasca:

https://forms.gle/x3RWrZRRXmSy3tRVA zaključno s danom 5.12.2022. godine.

 

Iznos kotizacija:

RANA 300 HRK (39,82 EUR) po osobi, zaključno s danom 27.11.2022. godine

KASNA 400 HRK (53,09 EUR) po osobi, zaključno s danom 5.12.2022. godine

 

Plaćanje molimo izvršite na IBAN HR 33 2390 0011 1007 79042, Hrvatska poštanska banka; opis plaćanja: Kotizacija – ovisnosti, ime i prezime, naziv ustanove.

OIB Udruge Uz vas: 14408619526

 

U cijenu kotizacije je uključeno osvježenje u pauzi, ručak te potvrde o sudjelovanju i zbornik sažetaka izlaganja u pdf formatu.

 

Svi materijali će biti dostavljeni putem interneta, jer u želji poštivanja „zelenog socijalnog rada“ nastojimo smanjiti potrošnju papira kao i stvaranja otpada  na minimum.

Stručni skup će biti prijavljen strukovnim komorama radi bodovanja.

Službeni jezik skupa je hrvatski jezik.

Za sva pitanja slobodno se možete javiti na e-mail uz.vas2@gmail.com 

Veselimo se Vašem dolasku :)